torsdag 4 september 2008

Tove och Marion

Mamma Mia inlägget fortsätter att leva ...långt där längre ner....

;o) P

3 kommentarer:

Anonym sa...

Hejsan igen!

Det är bra att mamma mia inte blir bortglömt,för jag ändrar mig från dag till dag. Från att ha varit Agneta och Sickan Andersson har jag nu tänkt att tillsammans med Tove skulle vi ju kunna uppträda med Dancing Queen istället för att glädja alla våra kolleger. Ove och Mattias där skymtande i bakrunden som Björn och Benny skulle göra susen. Men om ni fodrar (som ni säkert kommer att göra)så kan jag nog dra dendär Fernando som en extra!!!!(Pia! Int`har du en gammal stubb eller dylikt som jag kan sitta på för att få upp fiilisen där i det så dystra k.o.k?) Ficklampan och kartonggitarren är redan fixad. Host o snörvel av Marion :)

Anonym sa...

Å du baronessan, vi klarar det här med Agneta och Frida, men säg mig hur vi i all hast får hull och hår på Ole och Mattias?!Dystra K&K får vi nog feeling i med tanke på att senast jag var på Lilla teatern räknade jag deras "spottar" och märkte att vi har fler än de!!! Imponerande, det blir bara att blinka i takt med The Winner takes it all!

PiaMaria sa...

JO er två litar jag på......men växer det faktiskt skägg på Ole och Mattias??!?? Jag tvivlar...


Jag är anyway standby för endera....alltså rakar jag mej inte före premiären! SEN kan jag ju ta platsen som Annifrid vid behov...hon ser ju alltid relativt nyrakad ut ju... Jag har en superbra epilator...med den blir jag Frida från Benny på två sekunder!

Och jag är helt sikabra på "The winner takes it all.." Så den kan jag dra sen när publiken redan färdigt gråter efter Marions fina ballad!!