måndag 2 juni 2008

WHY?

K åkte i igår till Taiwan. Idag har nästan allting som går med elektricitet i vårt hus fattat att han är på långresa.
Dom har slutat fungera. Såhär är det ALLTID! Så fort taxins bakljus försvunnit från gården så säger första elmanicken upp kontraktet med mej!
Förra gången han var på längre jobbresa, fick jag byta tre förbannade proppar i elskåpet.
Nu har propparna betett sej, men nästan alla lamporna i badrummet har brunnit och datorn bråkar. Även spislamporna har brunnit.
Nu är det ju inte så att jag skulle vara nån nippertippa som inte har en aning om hur man byter en jävla glödlampa....men lamporna i fråga är hallogen lampor som är inbyggda i taket, och jag har ingen jäkla aning om hur man byter såna. Jag vet inte ens hur jag kommer upp till dem?
Men jag ger inte upp. Jag har lyft in ljusstakar i badrummet och meddelat lamporna att jag skiter blankt i dom, dom får suras bäst dom vill för jag gillar ändå mysljus bättre....och så duschar jag varje kväll i ett badrum upplyst med stearinljus (...och tackolov är kvällarna ljusa, så passar jag på att duscha tidigt så spelar det igen roll).
K är ju bara borta några veckor, så dethär ska vi klara.

Men lite rädd är jag nog varje gång jag sätter på diskmaskinen eller bykmaskinen...tänk om dom också hört att K är i Taiwan och bestämmer sej för att jävlas med mej?
...Och har inte bilen ett nytt konstigt ljud som inte hörts förut?!??

Inga kommentarer: