måndag 9 juni 2008

Trött, tröttare, tröttast






Nu har vi firat helgen på jenkkifudis turnering i Seinäjoki. Det var jätteroligt!
Vi förlorade alla matcher, men vi hade ändå himla kul.
Heidi och jag övernattade på hotell, laget i en bostad i närheten. Vi åt alla frukost tillsammans på hotellet. Kvällen innan hade jag och Heidi snusat lite på Seinäjoki by night....men det visade sej vara den mest döda stad vi nånsin sett, så vi nöjde oss glatt med att spendera kvällen på hotellets terass snarvlande och skvallrande, och skrattande åt en skylt på järnvägsstationens vägg som myyyyyyyyckket långsamt meddelade oss hurdant luftläget var i staden.

Själva matcherna var spännande så att magen krampade på mej, men tyvärr skadade sej två D-juniorer i första matchen, så de fick avbryta turneringen (R spelade med dem igen), och E-juniorerna spelade två macher som de tyvärr förlorade (både R och O spelade med E:na).
Till vårt försvar kan jag berätta att bröderna var som värsta bulldoggarna och släppte inga bollar igenom lätt....så trots förlorade matcher var jag jättestolt över dem.
Idag var vi på träningen, och dom andra föräldrarna började tala om att vi alla föräldrar åker med till nästa turnering.... vi åker dit med lagets buss och sover på samma hotell. Ett litet frö har alltså Heidis och min kombinerade hotell-turnerings resa satt i de andra föräldrarna med andra ord..... vi hade jätteroligt och nu vill alla med:o))
Jätteroligt!

Helgen var alltså jättelyckad, trots att spelen inte var någon succe'.
Nu är vi alla fruktansvärt trötta. Faktiskt så trötta att när det åskade i natt, så vaknade ingen av oss, trots att det lär ska ha varit en ganska hård åskstorm.
Idag kom pojkarnas kompis och lagkamrat Spluide till oss övernatten. Pojkarna ska sova i tältet övernatten. Sen i morgon åker dom till Spluide övernatten och sen åker alla killarna tillsammans på jenkkifudisläger till Pajulahti.
Nu har sommaren börjat!

Inga kommentarer: