måndag 6 oktober 2008

Nattlig show

I natt regnade det så att det dånade mot plåttaket. Katten fick kattefnatt och rusade runt från rum till rum, klumpigt stampande hela tiden. I vårt sovrum dånade det också eftersom K endast kan sova på rygg efter att han brytit sitt revben förra veckan.....och nu snarkar han så att det står härliga till.
Suck....så trött jag är nu....
Nästa natt sover jag nog på soffan.

Ha en bra måndag trots regnet!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Hälsningar från en nerdrogad baronessa med ryggen som en plåtskiva. Det sade nämligen tant doktorn till mig idag, så nu är jag hemma och vilar och lever min vardag i ett sus och dus.
Visst det regnade ändå något inatt och mitt liv är såååå lik ditt vad det gäller snarkande män. H, han ligger ALLTID på rygg och och ljudena det kommer från honom kan få en att skratta och gråta om vartannat. Det börjar med ett kalkonliknande kluckljud från halsen, sen bildas det bubblor i halsen som spräcks vid varje inandning och sen när det riktigt brakar loss så tror man sig ligga i en massagesäng vars motor håller på att skära fast. BEKANT???? Och dendär saken har man varit gift med i snart 25 år.... Stackars oss!!( vi låter ju aldrig något vi inte....) MEN,MEN....Inatt kommer jag att sova gott för tant doktorn skrev ut så skojiga piller som gör att man ligger i sängen och ser golvlampan sveva omkring i vardagsrummet och tycker att det är jätteroligt!!! Tacka vet jag nackspärr!!!

Hem och Lycka sa...

Men usch vilken natt du måste ha haft! Vi sov knappt nåt i stormen, somnade inte förrän vid fyratiden natten till igår.. Desto mer i natt dock ;-) kram!

Marja Kristiina sa...

AINA ihanaa kuulla sinusta, Pia Maria, ja käydä täällä vilkaisemassa teidän kuulumisia!

Ha det så bra!

Lavendel & Romantik sa...

Ojdå!!! Har du legat på soffan nu eller låg du kvar i sängen och räknade får.....Ha det gott Kram/Majsan

Lallis - liv och leverne sa...

Ja, om regn tycker jag inte. Och inte om man inte kan sova pga det.
*ler*
Kul att hitta in här till dig tycker jag. Kommer säkert tillbaka flera gånger.
Kram lallis