söndag 12 oktober 2008

Blommor...


Jag älskar blommor!
Pojkarna åkte igår iväg till sin äldsta kusin Maria för kusinträff (alla kusinerna träffas en gång om året och har roligt tillsammans utan oss gamyler), och jag åkte till öns blombutik för att skaffa en blombukett till Maria.
Tanten i butiken trollade fram en underbar höstigt gul-orange bukett, och jag bad henne göra en vit bukett också. Den står på vårt matbord och är helt fantastiskt fin.
Blommor....vardagslyx som bäst!

3 kommentarer:

Livet på Sjögård sa...

Visst är blommor härliga! Jag gillar många slags blommor och det blir ju lite efter säsong...
Din bukett är så härlig!

Anonym sa...

Blommor är det enda roliga i mitt liv just nu. Då Harri och Ina åkte på resa och Tony flyttade och min rygg sade upp garantin så har jag faktiskt bara 2 blombuketter kvar som lyser upp min tillvaro för tillfället. (Inte märks det väl att jag sitter här hemma halft nerdrogad och tycker synd om mig själv???)Jag råkade se mej av misstag i spegeln imorse och förut då jag gjort det har jag alltid blivit glatt överraskad och tänkt "HARVINAISEN ONNISTUNUT YKSILÖ" men inte nu. Jag ser framför mig en rynkig och sömnig sak med ögon lik Janis Joplin i hennes värsta dagar då hon tog nånting annat än Berocca på morgnarna. Imorgon till läkaren på nytt och så ska vi se vad dom hittar!!!
Jag ringer dej nån dag så kommer du på kaffe!!!

Nicole sa...

Vilken underbar bukett! Och så underbart med Leonard Cohen konsert. Kan förstå att du var salig efter den...