söndag 3 augusti 2008

Hösten kom idag





Har tillbringat hela helgen med jenkkifudis. På fredagen körde vi upp till Kuopio för juniorernas jefu-turnering. Spelen gick bättre än i Seinäjoki, men tyvärr vann inte vi något. R gjorde lagets enda touchdown, så vi är jättestolta.
Bilderna är från Kuopio matcherna. På översta bilden springer R med bollen, på mellanbilden blir O tacklad av en motståndare, och på nedersta bilden står en del av laget bakom deras coach som tog sej en tupplur vid sidan om planen mellan matcherna. Vi andra hade åkt till Kuopio redan på fredagen och stannat över natten på hotell, men stackars coachen hade varit på en vuxenmatch föregående kväll hemma, och vaknat tre på morgonen för att köra från Helsingfors till Kuopio, så han var ganska trött....då duger till och med ett dike till viloplats... :o)) (Och bilden är inte feikkad, han sov på riktigt, pojkarna höll på att skratta ihjäl sej när vi tog bilden för coachen snarkade högt under tidningen.. han vet för övrigt inte om att vi tog bilden, K ska just skicka den som en email häslning till honom med texten "laget förbereder sej inför nästa match")

I natt kom vi hem, och idag har vi varit och tittat på en vuxenmatch i Sibbo. Det var jättekallt, regnigt och grått....medan vi stod i regnskydd under träden, märkte jag att löven började dala från träden. Nu är hösten här!

Nu är vi trötta och ska i bastun och i säng.
Ha en fin vecka allihopa!

1 kommentar:

sabina sa...

I natt har de till och med lovat frost så visst är hösten på gång...