fredag 9 januari 2009

Hjälp!?!!!

7 Februari har pojkarnas skola sin traditionella midvinterfest. En fest av föräldrar för föräldrar. En underbar tradition som uppskattas väldigt mycket. Här är det en möjlighet för föräldrar att träffa och bli bekanta med andra föräldrar, samtidigt som gamla vänner har en chans att träffas.
Midvinterfesten är alltid en maskerad. Det har varit piratfest, asiatisk fest, indianfest, 60-talsfest, 80-talsfest, italiensk fest...
Jättefina fester där folk satsar massor på sin utstyrsel....och programvärdarna på programmet!

Året då det var 60-tals fest, vann K och jag priset för bästa dräkterna. Vi var John Lennon och Yoko Ono, utklädda som de var på The white wedding album. Jag (som har långt blondt hår) hade lång svart peruk, vit blus, vit minikjol, vita knästrumpor och vita skor samt jättestora svarta solglasögon. K (som annars är ...öh ...extremt korthårig) hade Lennon-peruk, runda glasögon, vit skjorta,vit kavaj, vita byxor och vita skor..... vi var John och Yoko.....att sen John Lennon satt vid flygeln och spelade Imagine för damerna hela kvällen gjorde inte saken sämre ( K är ju pianist...så detdär kunde han.... flirta med damer vid pianot..;))

Nu är mitt problem följande....

Årets tema är filmgala.....
man ska komma som nån filmstjärna i sin roll...

Vem ska jag vara!?! (om K är med vet vi inte ännu....han har kanske en utlandskommendering då..)

Hoppas hitta nånstans en jeansoverall ala Merryl Streep i Mamma Mia....
det skulle vara den enklaste utvägen för mej.....

Har nån några bra tips?

Kram P

2 kommentarer:

Ullis/Leva på landet sa...

Ja du. Det finns ju massor som du kan vara. En jeansoverall skulle ju inte alls sitta fel.

Kramar Ullis

Anonym sa...

Heh,hu sku d va me Madonna-korsett?