söndag 23 mars 2008

Chokladbehandling påsken till ära

Bland kopparna och kipporna jag fick i min syrrapåse igår, fanns en vacker keramisk burk från Frankrike. Fondue au Chocolat Lait Gourmet stod det på den.

Yes! Chokladmask för ansiktet!! Vilken lyx!! (och vilket smaskigt namn dom hade hittat på till krämen.....chokladfondue....mums... man måste ju bli ursnygg av sånt!!)
Stod redan i badrummet i beredskap att smörja denna underbara kräm i ansiktet, när jag läste vidare....
Tremper les morceaux de fruits frais (banane, fraise, pomme, raisin, cerise, ananas, melon) ou des biscuits, croissants, brioches, pain croustillant, ou des fruits secs.
Öhhh....varför dillar dom om att dippa färska frukter ?!?.....öhhh.....fram med ordboken....

Det visade sej sen att burken faktiskt innehöll chokladfondue, inte en ansiktsmask som jag hade trott....

Fast kanske jag hade blivit ursnygg om jag legat en stund med den insmetad i ansiktet i bastun? Vem vet. Imoron äter vi den med frukt, kanske jag använder resterna av fonduen till ansiktet och ser hur det blir? :o))

Inga kommentarer: