söndag 23 november 2008

Snöstorms söndag




Men sen kom katten hem. Det hördes ett ynkligt jamande under terassen, och en iskall liten sak ville hem. Han är hel och verkar ok, men har blivit skrämd av nånting, antingen själva fallet från fönstret, eller nånting han upplevt under sitt uteäventyr, för vår annars så morska katt är nu skraj av sej och hoppar till t.o.m när man tänder lampan i rummet han är i. Hoppas det går över snart....vi vill så gärna att han är dendär modiga katten som äger hela grannskapet, inte en skygg liten sak som är rädd för sin egen skugga.

Kattens äventyr var alltså över för idag. Vi andra packade iväg oss till simhallen och har haft en härlig dag med mycket sim, bubbelbad och bastu. Ungarna fick mej t.o.m lurad för första gången till stora rutchbacken...och det var ju hur roligt som helst!

Nu sitter vi inne och njuter av värmen medans det stormar för fullt ute.
Vilken skön söndag!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jo skönt har det varit fast snön yrar!! Visst är det skönt att stå vid köksfönstret och titta ut i snöstormen då man hängt upp julgardinerna och satt små filttomtar och hänga från gardinerna. Vi har haft en familje matlagningsdag och det betyder att jag stekt goda kycklingfileer medan ungdomarna skalat och rivit grönsaker och stekt grönsaksbiffar. Köket har varit fullt med många kockar med härligt att ha familjen runt omkring sig en sån här dag. Imorgon på jobb igen och det börjar med 2 dagars första hjälp kurs på röda korset.

Och varför var Carlo rädd då han kom tillbaka???? HAN SÅG JU TOMTARNA SÅKLART SOM BÖRJAT GÅ OMKRING OCH TITTA OM ALLA HAR VARIT SNÄLLA!!!!!!

JAG ÄLSKAR JULEN OCH BLIR HELT VARM OCH DARRIG BARA JAG TÄNKER PÅ DEN!!!

BJÄLLERKLANG, BJÄLLERKLANG......

Anonym sa...

Vilken mysig bild :-) Levande ljus gör allt så fint!

Krisse sa...

Voi kuinka kaunis kuva asetelmasta.
-Krisse-