söndag 30 november 2008

Min dag




Har inte hunnit ta några foton senaste veckan, så jag bläddrade i mitt lager för att se ifall där fanns något jag kunde använda. Stötte på några bilder av Peyton Manning....hmm.....har inget minne av att jag skulle ha fotat honom, så Manning-freaken R lär ska ha fingrarna med i spelet här.

Men sen så insåg jag att en bild av Payton Manning, QB i Indianapolis Colts, egentligen passar helt bra som dagens bild.

För idag har jag igen använt en god del av tiden till att sitta på jefu-möte med det egna lagets styrelse och ungdomsansvariga (en av dessa är ju nuförtiden jag!!). Många givande diskussioner och inspirerande ide'er kan jag lova att det blev.
Och så fick jag en egen emailadress hos laget.....vad stolt jag är över den ;o))
Nu känner jag mej jätteviktig!

Före det var vi och flyttade Miku och Miki igen....nu är det inte mycket kvar mera.
Vi är snart klara och det har varit hur roligt som helst. Idag släpade Pammi och jag en gammal Singer trampsymaskin upp och ner för trapporna i huset för att herrskapet inte kunde komma överens om var åbäket ska
skulle stå. Det slutade med att vi efter att kånkat fanskapet upp en trappa och ner igen, bar ut saken till förrådet....då hade vi faktiskt först visat den hela huset kändes det som........ jösses vad grannnarna måtte ha funderat...vi bar nämligen åbäket i trappan på husets utsida...... :o))

Nu ska jag basta och ta en kall öl.....because I'm worth it......

3 kommentarer:

Ullis/Leva på landet sa...

Så kul att få engagera sig så i sina barns hobby. Du har tydligen fått träna styrketräning också då. *s*.

Ha en riktigt skön kväll!
Kram Ullis

Krisse sa...

Krisse taas.. lukusilla. Toivottavasti sauna ja olut maistuivat.. :-D

Anonym sa...

Skyll du på R du bara!!!!
Jag är helt säker på att om jag smygtittar i ditt klädskåp på jobbet så hittar jag en massa bilder av snygga män som "R" fotat och som råkat hamna på mammas jobb.....i misstag!!! ;)
(jag köpte till Harri förra året Scandinavian Hunks almanacka till julklapp, och han menade att jag kunde få den...... otacksamma jäkel!) Vad gör jag med den????