torsdag 12 februari 2009

Det är kiva när du är hemma, mamma



Har åkt på årets första flunssa. Ligger hemma med feber och fruktansvärt ont i halsen. Helt urdäckad. Små glimtar av hopp dyker upp alltid efter en dubbeldos med Treo, Finnrexin och Toncils, då känner jag mej levande i ca en timme, bara för att sen igen åka på frossa och somna in under dubbla täcken med yllesockor på fötterna. Suck.

Lillebror ser dock en gyllene kant i denna snorighet. I morse vaknade pojkarna för sej själv, fixade frukost och gjorde i ordning sej för skolan, helt själv. Jag låg under mina täcken och frös. Då kommer O upp till mej, kryper ner i sängen och ligger riktigt nära sin huttrande mamma och säger "Det är så kiva när du är hemma, mamma!"
Oj vad det värmde :o))

Skitsamma att mamma är helt utanför denna värld, med undantag av de små medicinerade glimtarna då hon lyckas hasa sej ner för en kopp varm saft, att man får fixa sin middag själv för att mamma inte orkar,att mamma liksom inte finns just nu, så tycker han att det är roligt att mamma är hemma.....

Mammas pojke...bästa medicinen i hela världen!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Moi!
Han är så snäll, din O! Krya på dig!
hälsar Ammi och flickorna

japp sa...

Hejhej.. trist att du åkt på flunsan nu.. usch, du får krya på dej riktigt ordentligt nu.
Så guuben har åkt på jobb.. de var inte nådigt vad länge han blir borta.. hoppas de går bra för honom där nere då.

Sååå goo grabb du har.. så härligt å få höra från sina kidz.. himla goo.

Tackar för Lowiz å ger dej en xtra kram för det.. åsså kryar du på dej å kramar gookillen från mej me.. Helén.

Galleri MochB sa...

Sist jag låg sjuk kom yngre dottern storgråtande in i vårt sovrum på morgonen "Mamma du kommer väl inte att dö" Mamma klarar du dej ensam idag nu"..... Lite mer dramatiskt, men ändå den där känslan att någon verkligen tycker om en...:O) Krya på dej!

Nicole sa...

Så roligt med en ljusglimt i all den tråkiga flunssadimman! Hoppas att du mår lite bättre nu och orkar fira vändagen med dina gullungar!

Krisse sa...

Flunssaiset ystävänpäivä toivotukset täältä Vaaralastakin..

Lena sa...

Å vad go han är pojken din! Hoppas du mår bättre nu och att du haft en fin vändag!

Kram, Lena