tisdag 27 mars 2012

Nattvak

Jag har vakat några nätter.

Först vakade jag för att jag var nervös inför Rs sjukhusvistelse. Sov inte en blund för att jag i huvudet spelade upp alla skräckscenarion jag bara kunde hitta på.
Onödigt..jag vet...men jag kunde inte något åt det. När man ligger där ensam i natten så dyker de mörka tankarna upp, trots att man heligt lovat att sluta bry sej om såna. Det är mitt barn det är frågan om...då är mörkret nog starkare än viljekraften.

Sen var vi på sjukhuset. Han blev äntligen av med katetern som gick från den trasiga njuren. Vi blev dock varnade om att urinledaren, som varit sprucken, fortfarande är väldigt ärrig, och ifall den inte drar ordentligt, ska R bums in igen och få in en ny kateter.

Så det blev en orolig natt igen. Jag sov jo det gjorde jag, men varje gång jag hörde ett knarr eller ett knyst från Rs rum måste jag kolla att allt var ok med honom.


Nu är det snart ett dygn sen operationen och pojken verkar må bra och jag vågar försiktigt hoppas att vi är på det torra.

Fast när jag börjar sova hela nätter igen...det återstår att se.

onsdag 21 mars 2012

Vår Tel Aviv vår

K jobbar i Tel Aviv. Hela våren.

Han åkte i Januari och kommer hem i Maj. Hoppas vi.


Det har gått bra här hemma....egentligen. Han kunde åka hem en helg i Februari. Nästa gång kommer han hem till påsk.


Fast nu är jag lite trött på att vara den enda vuxna som är hemma och försöker lösa det när bröderna tar ihop...och det gör dom hela tiden...

Jag är också trött att vara den enda vuxna i famljen, den som handlar, lagar mat, kör till träningar och läger, diskar och bykar.
Jo pojkarna hjälper bäst dom kan med disk och byk. Och det är jag glad för. Men huvudansvaret ligger på mej..och det skulle jag så gärna dela med nån.

Som t ex förra lördagen när vi plötsligt hade massor med vatten på köksgolvet och efter att ha rivit halva köket visade det sej att diskmaskinens rör gått av. DÅ hade jag gärna givit över vuxen ansvaret till någon annan än mej.

På måndagen ska R igen in till sjukhuset och då skulle jag nog hemskt gärna ha en vuxen axel att stöda emot. En vuxen hand som håller i min och säger att allt ska bli bra fast jag känner mej rädd och ensam.

Men jag får klara mej för mej själv....det gjorde jag förra gången med och det gick bra.
Det ska nog gå bra denhär gången med.

söndag 18 mars 2012

tisdag 13 mars 2012

Vinnare av Snowbowl 2012





Säsongen började utmärkt. O's lag har i år vunnit guld i vintermästerskapen, Snowbowl 2012.

Första året tror jag att laget lyckades med bravaden att kamma hem noll poäng. I år vann dom alla matcher överlägset.

Hårt arbete belönas. Och det är bra det :)

Och jag....jag tittar på bilden på O när han som stolt QB och kapten av laget håller upp Snowbowl pokalen.....NÄR har mammas lilla baby blivit sådär stor?!? :)

fredag 9 mars 2012

Du blev en helt bra typ ändå...........

Jag älskar hur livet kryddar sej själv.
Peppar peppar och mera peppar.


Läser igenom vänners bloggar och fastnar för en blogg och gapskrattar....

En före detta kollega, Karlsson

Han säger.....Du blev helt bra typ ändå!

...och då hade jag bland annat just beskrivit en midsommar jag firat hos ett MC gäng i södra Sverige som nog var helt sjukt roligt men även galet galet..........


Jep...jag blev nog helt bra ändå! <3



Kram P